Condicions de reserva

HOTEL ROC MELER**** ANDORRA

DESPESES DE CANCEL·LACIÓ

TARIFA WEB

– No Show i/o anul·lació dins de les 24 hores abans de l’arribada: 100% corresponent al total de la reserva; a temporada alta (Nadal, febrer, Setmana Santa, agost i ponts) 5 dies d’antelació abans de l’arribada.

PAQUETS QUE INCLOUEN FORFAITS

– No Show i/o anul·lació anul·lació 5 dies abans de l’arribada: 100% corresponent al total de la reserva

TARIFA NO REEMBORSADA

Tarifa amb descompte que requereix un prepagament no reemborsable del 100% del total de la reserva. No es permeten modificacions ni cancel·lacions.

CONDICIONS GENERALS:

Preus vàlids excepte errors tipogràfics.

L’Hotel Roc Meler es reserva el dret de corregir qualsevol discrepància que sorgeixi quan el sistema calculi la tarifa. En aquest cas l’hotel notificarà al client, com més aviat millor, la tarifa correcta. El client pot acceptar el canvi o cancel·lar la reserva sense càrrecs.

Els animals de companyia no estan permesos a l’establiment.

  • Entrada a l’habitació: a partir de les 15.00 h.
  • Sortida de l´habitació: fins a les 12:00 h.

Paquets d´esquí amb forfet inclòs: Per defecte, el primer dia d´esquí serà el dia següent al´entrada i en cas de voler-ho canviar haurà de contactar amb l´hotel: info@hotelrocmeler.com

Hi ha disponible també l’opció d’assegurança d’esquí que cobreix despeses ocasionades per accidents a pistes i pèrdua de forfet, el preu és de 5,50 € per persona i dia. En cas d’estar interessats en la contractació, han de contactar amb l’Hotel i facilitar el nom de cada esquiador i la data de naixement.

TAXA TURÍSTICA:

El preu de la reserva no inclou la taxa turística de 2,09 € per persona i per dia (un màxim de 7 dies) per a majors de 16 anys, a pagar directament a la recepció de l’hotel el dia d’arribada